Datum objave: 1. listopada 2024.

Jesenski kros

Školski je jesenski kros jedan od praznika zdravoga sportskog života u našoj školi. Priređuje se početkom svake školske godine, a ove godine započeo je zagrijavanjem na školskom igralištu uz glazbu i vježbe oblikovanja koje je vodio učitelj  Damir Žegarac. Nakon toga učenici su sa svojim učiteljima krenuli prema stazi koja se nalazi u blizini speedway stadiona „Milenium“. Na jesenskom krosu sudjelovali su svi učenici od prvog do osmog razreda s time da su najmlađe djevojčice trčale 300 metara, a najstariji dječaci tisuću. Svi su uživali u pokretima na svježem zraku nakon trčanja kao i u pizzama te cedeviti koji su pomogli u nadoknadi energije i tekućine .

I svi su oni pobjednici, ali, kao u svakome sportu, neki su bili najbrži, zaradili medalje i fotografiju za uspomenu kao i čestitke kolega iz razreda.

Autori: Mia Križaj, Lorena Cvek, Dubravka Horvat

Pročitajte još

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU KAMPA TEHNIČKE KUTURE 2024.

Društvo pedagoga tehničke kulture Međimurske županije nastavlja s provođenjem Kampa „Učenje tehnike kroz igru 2024.“ u subotu, 19. listopada. 2024.Na programu je obilazak – radionica, Metalske jezgre Čakovec, Ulica Bana Jelačića 22D, prostor bivše vojarne, objekt...

Skip to content