preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donji Kraljevec

Login
Erasmus +

  

Kalendar
« Veljača 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Tražilica
Toliko smo složni da smo se uspjeli dogovoriti oko naslova

 

2002. godine otvorila su se školska vrata za novih dvadesetero učenika.

U prvi razred stupilo je 7 djevojčica i 13 dječaka. Došli smo razigrani i nemirni u ''čvrste'' ruke učitelja Ivana Mesića.

 

Malo pomalo uhodali smo se i počeli shvaćati da nema više pijeska i trčkaranja.

 

Učitelj se je bio ponosan na nas  i počeo nas je pripremati sa vjeroučiteljem za Prvu svetu Pričest.

 

Na kraju trećeg razreda oprostili smo se od odličnog učenika i prijatelja Emanuela Srpaka. U četvrtom razredu učitelj nas je vodio u Selce u Školu u prirodi. To je ujedno i bio oproštaj od našeg dragog učitelja Ivana Mesića koji nam je tokom nižih razreda predao svoje široko znanje i iskustvo.

 

U petom razredu upoznali smo našu novu razrednicu Milku Vidović i ostale učitelje predmetne nastave. Dobili smo mnogo novih predmeta koje su neki zavoljeli, a neki baš i ne, ali smo shvatili da se moramo prihvatiti učenja.

 

U šestome razredu počeli smo malo više obraćati pažnju na svoje ocjene i nove predmete. Tu su nastala prva zaljubljivanja i već smo polako ulazili u pubertet.

 

U sedmom razredu na red je došao maturalac u Pakoštane, na koji nas je vodila naša razrednica uz pratnju učitelja Damira Žegarca. Počeli smo ozbiljnije učiti i pripremali smo se za srednju školu.

 

 

I tako smo malo po malo stigli do zadnjeg razreda u ovoj školi. Nismo ni svjesni kako je ''brzo'' prošlo tih 8 godina u osnovnoškolskim klupama. U ovome razredu smo već polako počeli shvaćati da su nam ocjene ipak bitne za daljnje školovanje pa smo se potrudili da budu što bolje.

Sada je svatko odabrao svoju srednju školu i odlazi svojim putem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

preskoči na navigaciju